KONFIRMATIONS PYNT

 

Pynt til Konfirmation

 

I denne kategori har vi samlet vores kæmpe udvalg af konfirmationspynt. Her kan du let og enkelt skabe et overblik over, hvad du mangler af pynt til konfirmation. Vi har et stor udvalg tilbehør og af festartikler til konfirmationen. Hos Festbutkken finder du nemlig alt det pyt til konfirmation du kan ønske dig så den store konfirmationsfest bliver helt uforglemmelig. Konfirmationen er det første store spring i ens liv hvor man fejrer overgangen fra barn til voksen. En så vigtig begivenhed skal selvfølgelig fejres med en kæmpe fest med masser af sjov, gaver og fantastiske gæster. Til at gøre denne fest til noget helt særligt og uforglemmeligt tilbyder Festbutikken alt i pynt til konfirmation inklusiv borddækningen. Vi har alt lige fra færdiglavede invitationer til opdækning og festartikler samt ikke mindst sangskjulere og sange. Vi har flotte bordløbere, topfigurer, oblater og meget mere. Ja vi har alt i bordopdækning til både drenge og piger - og i alle former og farver så festen får et personligt præg og passer til lige netop din stil. 

preload spinner

Pynt til konfirmation

Konfirmationsforberedelsen begynder for mange familier flere måneder før selve dagen. Valget skal træffes, skal du konfirmeres - eller non-firmeres. Skal der være fest, så skal det besluttes, hvor? Uanset om festen holdes hjemme - måske i et festtelt - eller man vælger at være i lejede selskabslokaler, eller måske på restauration, så er der ofte lange ventelister for at få de eftertragtede lokaliteter. Når du først har fundet stedet så skal i finde ud af at få lokalerne pyntet op. Vi har masser af konfirmationspynt der kan hjælpe med netop dette.

Konfirmationspynt til Borddækning

Bordækning til konfirmation er et helt kapitel for sig selv: For at begynde med dugen, så er der idag rigtig mange muligheder. Det er kun få steder, man kan leje farvede stofduge (og af ganske farvevariende kvalitet), men der findes et rigtig godt alternativ: Dunicel duge, som fås i flere farver i ruller, så man undgår folder på bordet. Dugene er lavet af et materiale, så dugen lægger sig som en stofdug – og spilder du vin på dugen, kan det tørres af – det siver ikke igennem. Servietter i rigtig mange farver sætter præg på bordet, og her kan vi fremhæve Dunilin, der er en kraftig stoflignende kvalitet. Lidt dyrere end den almindelige fra købmanden – men ofte meget billigere end at leje stofservietter. Se mere om servietfoldninger her. På bordet lægger man ofte en bordløber, sizoweb, organza, tyl ellere lignende.

Trustpilot
Trustpilot