KONFIRMATIONS PYNT

Konfirmations Pynt og Sangskjulere

 

I denne kategori har vi samlet vores kæmpe udvalg af konfirmationspynt. Hermed kan du let og enkelt skabe et overblik over, hvad du mangler af pynt, festartikler og andet tilbehør til konfirmationen. Hos Festbutkken  finder du nemlig alt det tilbehøre du kan ønske dig til den store konfirmationsfest - lige fra færdiglavede invitationer til opdækning og festartikler samt ikke mindst sangskjulere og sange. 

 

Konfirmationen er det første store spring i ens liv hvor man fejrer overgangen fra barn til voksen. En så vigtig begivenhed skal fejres med en kæmpe fest med masser af sjov, gaver og fantastiske gæster. Til at gøre denne fest til noget helt særligt og uforglemmeligt tilbyder Festbutikken  alt i pynt til borddækningen - lige fra flotte bordløbere, topfigurer, oblater  til færdigskrevne sange. Ja vi har alt i bordopdækning til både drenge og piger - og i alle former og farver så festen får et personligt præg og passer til lige netop din stil.

 

Se også kategorien med bordækning, hvor vi har samlet mange effekter til flere lejligheder, bl.a. konfirmation.

 


Konfirmationsforberedelsen begynder for mange familier flere år før selve dagen. Valget skal træffes, skal du konfirmeres - eller non-firmeres. Skal der være fest, så skal det besluttes, hvor? Uanset om festen holdes hjemme - måske i et festtelt - eller man vælger at være i lejede selskabslokaler, eller måske på restauration, så er der ofte lange ventelister for at få de eftertragtede lokaliteter. 

 

Næste punkt bliver at lave gæstelisten - og advicere gæsterne, at nu skal de til fest. Mange laver en mundtlig forvarsling måske et år i forvejen. Med næsten 50.000 konfirmander om året, er der ikke kun rift om de gode feststeder - der er også rift om gæsterne. De største konfirmationsdage er weekenderne omkring St. Bededag samt Kr. Himmelfartsdag. Det er hørt, at familier må "rafle" sig frem til, hvornår fætre og kusiner skal konfirmeres, for at alle kan få mulighed for at deltage i flest mulige arrangementer.

 

Så er det tid til at kreere indbydelserne. I "gamle dage" (dengang denne artikels forfatter var ung), startede festen hos boghandleren. Han havde de fine trykte indbydelser med konfirmations-motiver, og alle glædede sig til at modtage. Disse kort er er stadig på lager, men er nok snart historie: Konfirmation er et kendt begreb i Danmark - men i resten af verden er det forholdsvis ukendt. Det betyder også, at der ganske enkelt ikke trykkes ret mange udgaver af indbydelseskortene - men det er der nu rådet bod på.

 

DIY - begrebet, Gør Det Selv er også slået an for konfirmanderne. Nogle designer en indbydelse på computeren - rigtig mange gør noget endnu festligere ud af at invitere. I festbutikken finder du et stort udvalg i forskellige udstandsede kortomslag i mange farver, som kan danne omslaget til din indbydelse. Kortomslagene kan pyntes med bånd og forskellige små udstandsede emner (computer, mobiltelefon, ketcher, roser, kors mm.) - og man kan lade designet følge videre til menukort, bordkort, sangkort, så det bliver en del af borddekorationen. Det sætter sit helt eget præg på festen - og tro mig: Gæsternes ros er at lyde som englesang.

 

Borddækningen er et helt kapitel for sig selv: For at begynde med dugen, så er der idag rigtig mange muligheder. Det er kun få steder, man kan leje farvede stofduge (og af ganske farvevariende kvalitet), men der findes et rigtig godt alternativ: Dunicel duge, som fås i flere farver i ruller, så man undgår folder på bordet. Dugene er lavet af et materiale, så dugen lægger sig som en stofdug – og spilder du vin på dugen, kan det tørres af – det siver ikke igennem. Servietter i rigtig mange farver sætter præg på bordet, og her kan vi fremhæve Dunilin, der er en kraftig stoflignende kvalitet. Lidt dyrere end den almindelige fra købmanden – men ofte meget billigere end at leje stofservietter. Se mere om servietfoldninger her. På bordet lægger man ofte en bordløber, sizoweb, organza, tyl ellere lignende.

Trustpilot