STOFLIGN. SERVIETTER

preload spinner

Står du og skal bruge en elegant serviet, som du gerne vil have til at stå rigtigt flot på tallerken. Så har vi folde servietter i 30 forskellige farver. Luksus servietten der føles som stof er helt perfekte til at folde. Folde servietter som Linclass by Mank er til dig der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Når du køber folde servietter får du næsten samme brugsoplevelse som den en stof servietter giver, men du får samtidig en serviet som let kan foldes og som ér til engangsbrug. Folde servietterne er super absorberende i forhold til både almindelig papirservietter og langt de flete typer af stofservietter. Desuden findes vores folde servietter i mere end 30 forskellige farver så du kan dække det smukkeste og mest eksklusive bord om det er servietter konfirmation, servietter bryllup eller jule servietter du er på jagt efter. 

Borddækning med folde servietter

Når du er i gang med at planlægge en større fest for venner og familie eller måske i firmaet, så er det altid en god ting at være godt forberedt. Jo mere og bedre du er forberedt inden festen, desto mere kan du selv hygge dig og slappe af sammen med dine gæster på selve dagen. Et godt og flot dækket bord er utrolig vigtigt og sætter absolut prikken over i’et på din fest. Her må intet altså overlades til tilfældighederne, og alt lige fra duge og stearinlys til bordkort og selvfølgelig servietter er alle vigtige elementer i bestræbelsen på at skabe et veldækket og indbydende bord. Her på siden finder du vores store udvalg af forskellige folde servietter. Vi har luksus servietter, som er større servietter og i en bedre kvalitet, som til forveksling ligner stofservietter. Skal du holde en enkelt fest uden noget bestemt tema, kan du med fordel vælge nogle simple, ensfarvede servietter i en af de andre kategorier. Er det derimod en rund fødselsdag, barnedåb eller fx studenterfest eller er du på udkig efter servietter til specielle anledninger som servietter konfirmation, servietter bryllup eller jule servietter så er du kommet til det helt rigtge sted.

Køb folde servietter og lær hvordan du folder dem

Har du besluttet dig for, hvilke servietter der vil passe perfekt til din borddækning.  Hvis du vil imponere dine gæster yderligere, så bør du overveje at lære at folde servietterne på en fin og elegant måde. Du kan fx lave et sejl, en vifte eller en lille hat. Dine gæster bliver ellevilde. Se vores serviette foldningsskole i toppen af siden.

Hvorfor folde servietter - Linclass Airlaid

vores folde servietter  har en række fantastiske egenskaber, der opsummerer alt, hvad Dunilin servietterne står for:

  •   Overlegen kvalitet
  •   Miljøvenlige materialer, der giver god samvittighed
  •   Fyldige strukturer
  •   Engangsprodukt: Slip for falmede, krøllede og plettede servietter
  •   Farvekoordineret med duge

Desuden findes folde servietter i et stort udvalg af forskellige farver så du kan dække det smukkeste og mest eksklusive bord, om det er servietter konfirmation, servietter bryllup eller juleservietter. Kom forbi en af vores butikker og se det flotte produkt. Stoflignende servietter fra Linclass er en sand drøm at folde. De lette og stadig robuste tekstil lign. papirservietter er ideelle til alle former for servietfoldning: Blødt og tykt - Stofagtigt - Meget langtidsholbare - Fantastisk absorberingsevne samtidig arbejdes der rigtigt hårdt på at minimere miljøpåvirkningen fra servietterne. Hvis du gerne vil sikre at dine serveitter skåner miljøet mest muligt skal du derfor vælge servietter i denne kategori.

 

Trustpilot
Trustpilot