Ballon metallic sort 10 stk

Ballon metallic sort 10 stk

15,00 DKK


Ingen bedømmelse

Model/Varenr.: 721121073
Lagerstatus: 63 stk. på lager
stk.

 

Store kraftige latex balloner i skinnende sort. 6 stk latex balloner som måler 30cm i sort metallic. Ballonerne kan svæve med helium i 6-8 timer indendørs.

Gør Din Fest Elegant med skinnende sorte Balloner

Løft din festdekoration til nye højder med vores pakke med 6 store, kraftige balloner i skinnende metallic sort! 🖤 Disse imponerende balloner er det perfekte valg for dem, der ønsker at tilføje en sofistikeret og stilfuld touch til deres begivenhed✨Vores balloner i metallic sort tilføjer en luksuriøs og glitrende dimension til din fest. Den skinnende overflade reflekterer lyset smukt og giver en uovertruffen elegance.🎈Disse balloner er designet til at være robuste og modstandsdygtige, så de kan imødekomme enhver festlig lejlighed. De er også velegnede til at blive fyldt med helium, hvilket gør dem til de perfekte svæveballoner🎉Uanset om det er en formel fest, nytårsfejring, eller en elegant fødselsdagsfest, vil disse metallic sorte balloner være det ideelle valg for at tilføje et touch af glamour og raffinement.

🌟Brug disse balloner i buketter evt. blandet med guldfarvet balloner og spred dem rundt omkring i lokalet for at skabe en sofistikeret og stilfuld dekoration.

 


Kunder der har købt dette produkt har også købt

Trustpilot
Trustpilot