Ballon metallic guld 10 stk.

Ballon metallic guld 10 stk.

15,00 DKK


Ingen bedømmelse

Model/Varenr.: 721121060
Lagerstatus: 2 stk. på lager
stk.

 

Guldballoner i bionedbrydeligt latex. 10 stk flotte store guldfarvet metallic balloner som måler 30cm. Ballonerne kan svæve i 6-8 timer indendøre med helium. -Ønskes længere svævetid, kan tilkøbes "hifloat-Ballonboost" 

Guld Balloner for Enhver Festlighed

Er du klar til at puste lidt glans ind i dine festligheder? 🌟Uanset om det er Eid-festen, et guldbryllup eller et klassisk bryllup, vil disse balloner helt sikkert tilføje et strejf af elegance og sjov til din begivenhed.

💖Gør dine Eid-fejringer endnu mere strålende med vores gyldne balloner! Lad dem svæve over festbordet som små solstråler, der bringer lykke og glæde til alle dine gæster. Det er den perfekte måde at fejre denne hellige tid på med stil og smil eller 👰🤵Fejr kærlighedens gyldne øjeblikke med vores skinnende guld balloner! Lad dem danse over det nygifte par som symbol på det skinnende eventyr, de begiver sig ud på sammen. Med disse balloner bliver brylluppet en strålende begivenhed, som ingen vil glemme, Gør dit bryllup til en skattekiste af glæde med vores fantastiske guld balloner! Uanset om det er en elegant reception eller en livlig dans på gulvet, vil disse balloner bringe en ekstra gnist til festen. Lad kærligheden skinne med vores guld balloner! Så hvorfor vente? Gør din fest til noget ekstraordinært med vores strålende guld balloner i dag! 🎈🌟💍


Kunder der har købt dette produkt har også købt

Trustpilot
Trustpilot