Klaphat Danmark - Den orginale Klaphat

Klaphat Danmark - Den orginale Klaphat

149,00 DKK

Baseret på 22 anmeldelser

Klaphat Danmark - Den Originale KlaphatTM

Danmark klaphatten er atter tilbage!! Ikonet fra den fodboldmæssige optur i 80erne og især WM i 86. Den er ubetinget  Roliganens vigtigste våben i afvæbningen af diverse modstandere. Et klenodie  af et fodbold gadget der har været savnet, men som nu er tilbage i fuld vigør og pragt. Dette er den officelle klaphattm og ikke en kopi.. Klaphatten er den orginale tegnet af Rene Sørensen og udarbejdet sammen med René.

 

KlappehattenTM er intet mindre end uundværlig til de danske landskampe om det er WM eller EM kvalifikasion det er om noget der kan få smilet frem og stemningen til tops i ethvert hjem. Uanset om det er til fodbold, håndbold eller bare en festlig lejlighed.

 

Den er lavet i et åndbart meshmateriale bagtil, der gør den anvendelig i varmen på stadion og så er den tilmed justerbar, så den kan passe såvel store som små roligan hoveder. De klappende hænder fortil styres af en snor og så har den Dannebrog malet på indersiden af hænderne..Herudover har den et lille mærke i siden hvorpå der står den orginale klaphatTM og et klistermærke  

 

Se vores anden spændende Roligan udstyr her

 

Klaphatten er en voksenstørrelse og kan justeres men er ikke super stor i størrelsen!

 

 

 

 

 

Model/Varenr.: ALC-ch100aof
Lagerstatus: På lager
stk.

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Trustpilot