Udsolgt
Dekoration kit brudebil HVID

Dekoration kit brudebil HVID

Udsolgt

89,00 DKK


Ingen bedømmelse

Model/Varenr.: 225140-hvid
Lagerstatus: Ikke på lager

Dekorations kit til Brudebilen hvid

 

Bryllup kan være en af de allerstørste fester med mange traditioner. En af de traditioner som der bliver holdt ved og gjort meget ud af, er brudebilen. Bilen som skal køre brudeparret, skal pyntes og dekoreres flot.

Her er et dekorations sæt til brudebilen, som er let at dekorere med og ligeså let at tage af igen- selvfølgelig uden at skade bilens lak.

Dette dekorations kit til brudebil indeholder:

1 rulle hvid tyl ,4 mindre pull-sløjfer og en stor pull-sløjfe

Vores dekorationskit til brudebilen i hvid er den perfekte løsning til at gøre bryllupsbilen ekstra festlig og smuk på jeres store dag. Dette kit indeholder alt hvad I har brug for til at dekorere bilen og skabe en romantisk atmosfære. Vores dekorationskit inkluderer bløde, hvide bånd og båndsløjfer, der kan fastgøres på bryllupsbilen for at tilføje elegance og finesse. I kan binde dem om håndtagene, sidespejlene eller på bagenden af bilen for at skabe et iøjnefaldende og smukt udseende. Vores dekorationskit er nemt at bruge og kan tilpasses til jeres personlige stil og præferencer. I kan vælge at bruge alle elementerne i kittet eller vælge specifikke dele, der passer bedst til jeres vision for bryllupsbilen. Giv jeres brudebil det ekstra pift af skønhed og romantik med vores hvide dekorationskit. Det vil tilføje en magisk touch til jeres bryllupsdag og få bilen til at skille sig ud på vejen. Så tag styringen over dekorationen af jeres brudebil med vores dekorationskit i hvid. Uanset om I ønsker en klassisk, romantisk eller moderne stil, vil dette kit hjælpe jer med at skabe den ønskede stemning. Lad jeres bryllupsbil skinne med denne smukke og festlige dekoration!

 

 


Kunder der har købt dette produkt har også købt

Trustpilot
Trustpilot