Ballonbue i sølv,guld,hvid og sort

Ballonbue i sølv,guld,hvid og sort

235,00 DKK


Ingen bedømmelse

Model/Varenr.: 70gbn14
Lagerstatus: 3 stk. på lager
stk.

Rul den røde løber ud, for her kommer stjernen i festdekorationer – vores fantastiske ballonbue i sort, guld, sølv og hvid! 🌟 Med ikke mindre end 58 balloner er denne ballonbue ikke blot dekoration, men et festligt mesterværk, der løfter din nytårsfest eller Hollywood-temafest til nye højder!🎈💫 Billedet er klart.. dine gæster træder ind under en storslået bue af glamour og feststemning. Sort, guld, sølv og hvid – farverne af elegante fester og Hollywood-nætter, samlet i en smuk symfoni af balloner. 

Ballonbue som flot festdekoration

Denne ballonbue er ikke kun en dekoration, den er en oplevelse. Lad væggene tale, som de aldrig har gjort det før, med denne imponerende vægdekoration af balloner. Det er som om, du har hyret dit eget team af festdesignere, der siger, "Lad os gøre dette til den mest mindeværdige fest nogensinde!"

Ballonbue til Nytår

Så hvis du vil have din fest til at skille sig ud, skabe et mindeværdigt og ekstravagant indtryk og få dine gæster til at sige 'wow' så er denne ballonbue din gyldne billet til festmagi! 🎈✨ Tag en dyb indånding og træd ind under buen, fordi fra nu af og ind i festens stjerneklare nat, er det din tid til at skinne!

obs! vi anbefaler at tilkøbe en ballonpumpe ( der anvendes IKKE helium til ballonbuer)


Kunder der har købt dette produkt har også købt

Trustpilot
Trustpilot