Håndklapper i rød-hvid

Håndklapper i rød-hvid

29,00 DKK


Ingen bedømmelse

Model/Varenr.: 8074069
Lagerstatus: 22 stk. på lager
stk.

Gør dig klar til at skabe en støjende og festlig atmosfære med vores store håndklapper i rød og hvid! Denne imponerende plastik håndklapper måler hele 13x27 cm og er det ultimative fanudstyr til enhver lejlighed. Uanset om du støtter Danmarks håndbold- eller fodboldhold eller er en dedikeret roligan, vil denne 3 delte håndklapper være det perfekte tilbehør til at vise din støtte.

Håndklapper i Danmarks farver

Det robuste design sikrer, at du kan klappe højt og længe uden at blive øm i hænderne, hvilket gør dem ideelle til intensivt jubel og støtte under kampene. Den røde og hvide farvekombination er ikke kun et symbol på Danmarks nationalfarver, men det skaber også en iøjnefaldende visuel effekt, når fansene svinger dem i takt med jublen.

Roligan tilbehør - Håndklapper i rød og hvid

Uanset om du er på stadion, i hallen eller hjemme foran fjernsynet, vil denne store håndklapper være din tro følgesvend for at skabe en uforglemmelig og engagerende oplevelse. Gør dig klar til at klappe og heppe med passion, når du støtter dit hold! 🇩🇰👏⚽🤾‍♂️ #DanmarkHåndbold #DanmarkFodbold #Rogligan #FanUdstyr #Håndklapper

obs! Håndklapper afviger fra foto- den er ikke helt så mørk rød som vist.


Kunder der har købt dette produkt har også købt

Trustpilot
Trustpilot