BORDKORT OG SANGKORT

Bordkort og Glaskort

Noget af det, der står klarest tilbage i gæsternes hukommelse efter en mindeværdig fest eller fejring blandt venner og familie er naturligvis den gode stemning ved festen. Men derudover holder mange også af at få et minde med hjem fra gæsterne i form af eksempelvis festsange og bordkort. Og hvor mange måske skal have hjælp til at forfatte sangene, så er bordkortene ofte en ting, som værtsparret selv ønsker at lave, da det giver et mere personligt præg. Bordkort er en tradition, der har fulgt os i generationer, og det er stadig en populær detalje fra den velarrangerede dåb, konfirmation, bryllup eller hvad det nu engang er, der skal fejres på behørig vis.

Bordkort er en del af dekorationen ved festen, og man skal derfor tænke både farver og temaer ind, når bordkortene skal produceres. Det er også populært at gøre noget ekstra ud af navneskrivningen, der ofte helst skal være skrevet i hånden – det foretrækker de fleste i hvert fald. Derudover følger måske en lille tegning, illustration eller mærke med på kortet, så det får det ekstra strejf af noget særligt og personligt. Bordkort kan endda være mere personlige, end man umiddelbart skulle tro. Man kan eksempelvis skrive en lille, personlig hilsen til hver eneste deltager ved begivenheden på bagsiden af bordkortet. Mulighederne er mange for at skabe det smukkest mulige bordkort. Her på siden har vi både bordkort til fødselsdage, bryllupper, konfirmationer og meget mere.

 

Hos festbutikken  finder du et meget stort udvalg af bordkort og glaskort, og vi får ofte nye til. Et bordkort er både en praktisk foranstaltning, så dine gæster ikke skal blive usikre over hvor de skal sidde, samt en flot detalje, og kan understrege dit tema for festen fx ved at være i samme farve som servietter og lys. 

Vi har glaskort til at sætte fast på kanten af vinglasset, eller ensfarvede kort du kan dekorere med forskellig pynt og dermed skabe nogle personlige bordkort ud af. 


Trustpilot