SØLVBRYLLUP

Pynt til Sølvbryllup 

Har I været gift i 25 år, og er det derfor tid til at holde sølvbryllup? Kommer familiemedlemmer og venner alle steder fra, for at fejre den store jubilæums dag, en dag hvor I med stolthed kan sige i har været gift i 25 år og det skal selvfølgelig fejres. Vi har gjort det lettere for jer, at holde jeres drømme sølvbryllup, for her kan I finde både bordpynt og festartikler der skal bruge til at gøre jeres store dag endnu bedre og ikke mindst nemmere. Festbutikken har alt den pynt til sølvbryllup der skal til for at holde den perfekte sølvbryllups fest, vi har alt pynten, om I så vælger at holde den ude eller hjemme og uanset årstid. Vi har det der passer til, og vi har garanteret også noget der falder i jeres smag. For denne store Sølvbryllups dag skal fejres i stor stil, og højt humør. Velkommen til vores kategor for pynt til sølvbryllup.

preload spinner

Sølvbryllup

I løbet af 1800 tallet bredte skikken med at fejre sølvbryllup  (jubelbryllup) fra Nordtyskland til Danmark. Jubelparret blev velsignet i kirken, og bagefter gik man i procession til hjemmet. I løbet af århundredet blev højtideligholdelsen i kirken de fleste steder efterhånden fortrængt til fordel for festen i hjemmet. Hen imod århundredskiftet begyndte man at vække brudeparret tidligt om morgenen med musik og sang. Æresporten er et vigtigt element i et bryllupsjubilæum. Æresporten opsættes foran hoveddæren natten før, og man samles med hornmusik inden man sætter sig til bords ved det "spontant" dækkede morgenbord.

Æresport til sølvbryllup

Kender du nogen, der skal holde sølvbryllup? Så har du sikkert allerede gjort dig dine overvejelser og opdaget, at der er tradition for at lave en flot æresport. Det er nemlig gæsterne, hvad end det er familie eller venner, der i al hemmelighed står for at hænge æresporten op omkring brudeparrets hoveddør. At lave en æresport er en elgammel tradition, men som stadig håndhæves i stort stil og især til sølvbryllup. Den er i de fleste tilfælde bundet sammen med gran og i midten af toppen placeres et skjold med navne, dato eller år. Her på siden finder du inspiration til, hvordan en flot og veludført æresport kan se ud. Vi har både kunstgran i form af granguilander samt skjold til sølvbryllup, skilte med 25, satinbånd og bannere med årstallet 25. Kort sagt alt hvad du behøver for at lave en flot æresport til sølvbrullup.

Trustpilot
Trustpilot