SØLVBRYLLUP

Sølvbryllupspynt

 

Har I været gift i 25 år, og er det derfor tid til at holde sølvbryllup? Kommer familiemedlemmer og venner alle steder fra, for at fejre den store jubilæums dag, en dag hvor I med stolthed kan sige i har været gift i 25 år og det skal selvfølgelig fejres. Vi har gjort det meget lettere for jer, at holde jeres drømme fest, for I kan finde både bordpynt og festartikler der skal bruge til at gøre jeres store dag endnu bedre og ikke mindst nemmere.
 

Festbutikken har alt den sølvbryllups pynt der skal til for at holde den perfekte sølvbryllups fest, vi har alt pynten, om I så vælger at holde den ude eller hjemme og uanset årstid. Vi har det der passer til, og vi har garanteret også noget der falder i jeres smag. For denne store Sølvbryllups dag skal fejres i stor stil, og højt humør. 


Sølvbryllups Pynt

I løbet af 1800-t. bredte specielt skikken at fejre sølv- og guldbryllup (jubelbryllup) fra Nordtyskland til Holland og Danmark. Jubelparret blev velsignet i kirken, og bagefter gik man i procession til hjemmet. I løbet af århundredet blev højtideligholdelsen i kirken de fleste steder efterhånden fortrængt til fordel for festen i hjemmet. Hen imod århundredskiftet begyndte man at vække brudeparret tidligt om morgenen med musik og sang. Æresporten er et vigtigt element i et bryllupsjubilæum. Æresporten opsættes foran hoveddæren natten før, og man samles med hornmusik inden man sætter sig til bords ved det "spontant" dækkede morgenbord.

Trustpilot