Banko plader papir, engangs,  150 stk

Banko plader papir, engangs, 150 stk

Stykpris v/ 1 stk. 29,00 DKK

Stykpris v/ 5 stk. 25,00 DKK 29,00 DKK


Baseret på 86 anmeldelser

Model/Varenr.: 18125
Lagerstatus: 72 stk. på lager
stk.

Bankoplader i papir

Engangs bankoplader i kraftigt a4 papir.

25 papirark med 6 plader på hver. Perforerede, så bankopladerne kan skilles enkeltvis. Hvert ark indeholder numrene fra 1-90 og leveres i hvid 

Bankoplader i papir er en praktisk og underholdende måde at spille banko på forskellige begivenheder og sammenkomster. Her er en produktbeskrivelse af bankoplader i papir: Disse bankoplader er lavet af papir og er specielt designet til at spille banko. Hver plade indeholder et unikt arrangement af numre mellem 1 og 90, der er fordelt på et rutenet. Dette er et professionelt system så det er helt usansynligt at man får plader der indeholder præsist samme numre.

Bankopladerne er normalt i standardstørrelse, hvilket giver nok plads til at markere numrene med en blyant, pen eller markør eller med vores dækbrikker hvis der skal spille flere gange. Papiret er let at håndtere og markere, hvilket gør det bekvemt for spillere at krydse eller markere de kaldte numre, når de spiller banko. Bankopladerne er engangsartikler og kan kasseres efter spillet er færdigt. Disse bankoplader i papir er velegnede til en bred vifte af begivenheder, herunder familiefester, klubarrangementer, velgørenhedsbegivenheder og meget mere. De giver mulighed for at spille banko på en sjov og interaktiv måde, uanset om det er for underholdning eller for at indsamle midler til en god sag.  Bankoplader i papir er en bekvem og prisvenlig måde at spille banko på forskellige begivenheder. De tilbyder en sjov og spændende oplevelse for spillere i alle aldre og bidrager til en mindeværdig og underholdende begivenhed.


Kunder der har købt dette produkt har også købt

Trustpilot
Trustpilot