Klovne kostume til børn

Klovne kostume til børn

109,00 DKK

Baseret på 4 anmeldelser

Klovne kostume til børn

De farverige klovne kostume giver godt humør til alle børn. Der er selvfølgelig dem, som påstår, at de hader klovne, men denne her søde lille version må man bare holde af! For et lille beløb kan du bane vejen for dit barns klovneeventyr! Kostumet er enkelt udformet, men stærkt i udtrykket. Der medfølger både dragt og en lille hat. Tilkøb gerne ansigtsfarve og en gøglet paryk, så det komplette look er i hus!

 

Det består af en farverig buksedragt med prikker og striber og en spids hat. Handskerne er ikke inkluderet. Materiale: 100% polyester

 

De er noget af det første og bestemt det mest magiske, man som barn møder, når cirkus kommer til byen og man skal i det store, runde telt sammen med mor og far for at se elefanter, linedansere og naturligvis de fantastiske klovne med det sjove tøj, de store sko og malede ansigter . Der findes rigtig mange måder at klæde sig ud i et klovne kostume. Det farvestrålende tøj giver næsten sig selv, og ansigtet kan males i de rigtige farver eller du kan tage en maske på. Og så er en pary naturligvis helt uundværlig til klovne kostumet, medmindre du selv går rundt med et stort grønt afro hår til daglig.

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Trustpilot