Hvidløgs halsranke

Hvidløgs halsranke

59,00 DKK


Ingen bedømmelse

Model/Varenr.: 3320189
Lagerstatus: 7 stk. på lager
stk.

 

Hvidløgsranke halskæde som måler 48cm og er med 12 hvidløg-det perfekte tilbehør til fransk temafest eller udklædning som franskmand.

Fransk Elegance med Vores Hvidløgshalskæde

Træd ind i verden af smag og stil med vores unikke hvidløgshalskæde – det ultimative tilbehør til din Franske udklædning! 🧄💃

🍴Denne halskæde er ikke kun en smykkegenstand; det er et kulinarisk kunstværk! Med en hvidløgsrække, der består af ikke mindre end 12 delikate fed, bringer den et strejf af gastronomisk flair til din udklædning🎉Hvem sagde, at mode kun handlede om diamanter? Med vores hvidløgshalskæde vil du vise, at stil også kan være krydret! Perfekt til temafester, udklædningsbegivenheder eller hvis du blot ønsker at tilføje et strejf af fransk sjov til din daglige stil. Med en længde på ca. 48 cm er denne halskæde designet til at komplimentere din hals og tilføje et strejf af den franske livsstil til dit look. Lad dine venner forundres over din dristige og uventede stil!💫 Uanset om det er en fest eller karneval, vil denne hvidløgshalskæde helt sikkert skille sig ud og skabe smil omkring dig. Forbered dig på komplimenter og spørgsmål som "Er det ægte hvidløg?" – det er det perfekte samtalestarter!

Så kast dig ud i den franske charme og kulinariske elegance med vores Hvidløgshalskæde! Bon appétit! 🍷🥖


Trustpilot
Trustpilot