HAWAII SKJORTE

Hawaii Skjorte

Aloha er du til grillhygge og en farverige skjorter? Skal du holde årets sommerfest? Så skal temaet da være Hawaii fest. Hos Festbutikken har vi hvad du skal bruge for at få den helt rigtige stemning, og som vil sikre at det er en fest som folk vil huske. Du finder her i kategorien alt fra den elegante hawaii skjorte til en meget farverige hawaii skjort, som vil fuldende din hawaiifest. Alt til din HAWAII Fest, Blomster kranse, Hawaii skjorter samt sjove oppustelige palmer vi har det hele og til hurtig leverig.

 

Hawaii Kranse

Hawaii Skørter

Hawaii Skjorter

Hawaii Kostumer

Hawaii Pynt

Drinkspynt


Farverige Hawaii Skjorter 

Normalt er overdrevet spraglet tøj ikke noget, de fleste gør det voldsomt meget i. Alligevel kan man rolig sige at der er en undtagelse og det er selvfølgelig den legendariske Hawaii skjorte. Særligt når sommervejret er på sit højeste eller når udsigterne til sol er meget lange, fristes man i høj grad til at springe i det mere farverige kluns og hoppe ned i en af de Hawaii skjorter, som du kan finde i denne kategori. Vi sælger også hawaii skjorte i vores butikker så find din hawaii skjorte københavn i en af vores butikker.

Drømmen om Hawaii

Den flagrende og kulørte Hawaii skjorte er legendarisk og anerkendt for dens meget opsigtsvækkende design, der som oftest er domineret af grafiske palme- og blomsterprints samt sol og hav. Disse tit overdreven farverige prints leder let tankerne over på de tropiske øer Hawaii, der selvfølgelig også har lagt navn til denne unikke skjorte. Skjorten opstod ud af den øgede turisme, der særligt i 1950’erne for alvor ramte de amerikanske solskinsøer. Herfra tog det hele fart, og skjorten blev hurtigt et symbol på sommer, sol, strand og ferietid - alle de selv samme elementer, som hawaii skjorten stadig forbindes med i dag, hvor den ofte indgår som en del af sommergarderoben. Hvem husker ikke Elvis ii Blue Hawaii.

Hawaii Skjorter Kulørt og kitsch

Den farvestrålende tropeskjorte giver uundgåelige associationer til eksotiske sommeraftener ved stranden med en kokosdrink i hånden og en blomsterkrans om halsen. Derfor kan skjorten opleves og opfattes som et rigtigt ”kitsch” item, der via det grafiske print kan tilføre din garderobe et strejf af humor og retro æstetik. Hvorfor ikke udnytte sommersæsonens farverig tendenser og iføre dig en Hawaii skjorte? Den fører med garanti god stemning med sig! også selvom du ikke lige står ig skal til hawaii fest. Hawaii skjorten er designet i et blødt og let bomuldsmateriale, der på varme sommerdage føles behagelig mod din hud. Derudover indkapsler skjortens æstetik og tropiske referencer sommerens afslappede tendenser på fashionabel vis. Knap de øverste knappe ved skjortehalsen op, tilsæt et par cool herrshorts, og du er klar til en varm dag på stranden eller til Hawaii Temafest

Hawaiiskjorter til Hverdag

Selvom Hawaii skjorter ofte forbindes med muntre begivenheder som eksempelvis kostumefester, mener jeg bestemt, at man alligevel kan se aldeles tilforladelig ud i en Hawaii skjorte. Det vigtigste er naturligvis, at man kan sætte et outfit ordentligt sammen. Det er nemlig nemt at se halvkomisk ud, hvis man kører den spraglede stil 100% igennem som selfølgelig er mere passende til en hawaii temafest hvor den ofte indgår som en del af sommergarderoben. 

Hverdag med et strejf af Hawaii

I dag er det ikke kun til temafesten eller på ferien, at du kan iføre dig en Hawaii skjorte - tværtimod! Skjortens opblomstring skyldes blandt andre anerkendte designere som Saint Laurent og Prada, der begge har søgt inspiration blandt det storblomstrede print i deres kollektioner. Derfor kan du med fordel bruge Hawaii skjorten som en integreret del af din hverdagsgarderobe. Er du ikke overbevist? Så søg blandt udgaver af Hawaii skjorten med en mere neutral farvepallette, og som derfor er lettere at kombinere med din hverdagsgarderobe.   

 

Trustpilot
Trustpilot