UV

preload spinner

UV-maling til rave-fester, Halloween og mere

Skal du til “rave-fest”, eller syntes du bare det er sjovt at være selvlysende? så kommer du ikke uden om UV-maling! UV-maling er selvlysende neon-maling, der skinner op ved såkaldt “sort lys”/UV-lys, hvilket skaber en rigtig fed effekt på dansegulvet eller til en fest hvor lyset er næsten slukket. Vi har her på siden samlet et bredt udvalg af UV-maling til både ansigtet/kroppen og til tøj. Derudover finder du UV Eyeliner, UV læbestift, UV mascara, UV hårfarve, foruden knæklys og andre fede UV-produkter bl.a. svedbånd og briller og tro det eller lad være endda UV kontaktlinser. Så slip kreativiteten løs det er kun fantasien, der sætter grænser!

Til fester er UV-maling en oplagt feature, både til pynt i lokalet, men også til gæsterne. Nogle typer UV-maling kan bruges direkte på huden, så man kan male ansigt og krop. Det er en sej gimmick til fester at udstyre gæsterne med en tube UV-maling, så de kan gå i gang med at være kreative og omforme hinanden til lysende UV-monstre. Hvilket ligledes kan gøres rigtigt uhyggeligt til Halloween festen. Malingen til ansigtet fungerer ligesom andre typer ansigtsmaling, og det kan derfor bruges til at lave sjove mønstre i ansigtet med striber over panden, pletter i hele hovedet, eller hele ansigtet kan dækkes med en farve. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når først tuberne med UV-maling er lukket op. Med hårmascara og uv neglelak tilføjer man endnu mere UV til looket, som piger i mange aldre vil synes er sjovt. Butik i København med uv-maling. Vi holder til i København på frederiksberg, hvor du naturligvis er mere end velkommen til at hente din ordre, så du slipper for at betale for fragten. Vi har enda en særdels flot butik hvor du kan blive inspireret. 

HVOR MEGET UV-MALING SKAL MAN BRUGE? 

Neon uv maling lyser kraftigt op når det kommer ind under uv lys. Jo kraftigere vu lampe jo mere lyser uv malingen op.  UV-maling er maling, der lyser op, når malingen rammes af UV-lys. Malingen indeholder pigmenter eller “chroma”, der rammer ét bestemt punkt i farvespektret, som så bestemmer den farve, UV-malingen lyser op i Normalt, hvidt lys er det, der normalt vil blive reflekteret, når lyset rammer en genstand. Derimod nedtones UV-frekvenserne, der forandres til længere bølgelængder, og dermed ikke bliver synlige. Det særlige UV-lys gør, at UV-frekvenserne bliver synlige. UV-maling kaldes også black light ink, fordi det lyser op under UVA-lys, der på engelsk kaldes “black light”. Effekten bliver tydeligst i omgivelser, hvor belysningen er dæmpet, hvorimod lyset udendørs gør, at UV-frekvenserne udtones. UV-produkter bliver derfor ofte anvendt indendørs, fx til underholdningsshows eller fester. UV-malingen findes i mange forskellige typer. Til at male træ, til forskellige typer overflader og i mange farver. UV-maling kan derfor bruges i rigtig mange sammenhænge, fordi stort set alt kan beklædes med en omgang UV. 

FORSKELLEN PÅ UV-MALING OG SELVLYSENDE MALING

Hvis man gerne vil lave en flot dekoration med seje lys-effekter, er det vigtigt at være opmærksom på, at der findes to slags produkter. Der er UV-produkterne, der lyser op pga. UV-lys, og så er der selv-lysende eller “glow-in-the-dark”-produkter. De selvlysende produkter kaldes også fosforescerende produkter, fordi produkterne laves af fosfor, fx sølv-aktiveret zink-sulfid. Processen, der sker, når produkterne udsender lys, ligner den proces, der forløber ved UV-produkter, men i modsætning til UV-produkterne lades de selvlysende produkter op af sollyset og det lys, produkterne i øvrigt udsættes for. “Opladningen” fra det udefrakommende lys aftager efterhånden. Man kan sammenligne det med et batteri, der oplades og aflader - den selvlysende effekt aftager efterhånden og bliver svagere og svagere. 

 

 

 

Trustpilot
Trustpilot