NYTÅRS MASKER & PARYKKER

preload spinner

Nytårs hatte og Parykker

Vi elsker nytår, findes der en bedre lejlighed eller grund til at holde en fantastisk fest og tage et sjovt eller måske elegant hovedbeklædning på? Så uanset om du skal holde nytårsfest og mangler en stilfuld elegant nytårshat eller skal til nytårsfest og mangler en festlig nytårshat, så har vi samlet et komplet udvalg af hatte som vi mener passer til nytårsaften. Vi tilbyder et stort og farverigt udvalg af elegante nytårshatte, der glimter og stråler og endda LED nytårshatte. Vi har et stort udvalg af sjove nytårshatte også med masser af glimmer og sjov. Nytårsaften bliver uden tvivl meget sjovere, når du har den helt rigtige nytårshat. Med en nytårshat holder du fast i en  tradition, og du sørger for, at festen bliver en tand bedre. I gamle dage klædte folk sig ud fra top til tå når de skulle til nytårsfest, men med tiden er nytårs udklædningen blevet noget mere nedtonet. De fleste benytter sig kun af  nytårs hatte og sjovt tilbehør på denne særlige aften. Lad bare årsskiftet og nytåret komme an. Find den perfekte nytårshat her!  

Traditionen med at tage en nytårshat på er gammel i Danmark, ligesom det er med så mange andre ting og traditioner omkring nytåret og nytårsfesten. De fleste af os har det rigtig godt med traditioner og rutiner, vi har kendt helt  tilbage fra barndommen, hvor vi så onkler, tanter og naboer tage hatten på og feste for fuld musik. Sørg derfor for at have et udvalg af festlige nytårshatte til uddeling, den næste gang det er dig, der står for årets største fest.

 

Tag en sjov hat på, og festen  er reddet. Nogenlunde sådan er tanken bag en lidt sjov og underlig tradition med at tage nytårshatte på når man fejre nytåret. Når jule festlighederne er overstået og vi ugen efter skal fejrer det nye år komme med  hvad der for mange er  årets største fest. På samme måde som nytårstorsken, kransekage, Champagne og fyrværkeriet er en del af traditionerne ved nytårsfesten, ja så er nytårshatte også en hel fast del af nytårsfesten.

Der er noget om snakken, når vi påstår, at det er et festligt og sjovt indslag med hatte. Beviset er at der bliver brugt mere og mere energi og penge på at finde de helt rigtige hatte. Det har efterhånden givet os et sandt festfyrværkeri af forskellige typer hatte at vælge imellem, for der skal være lidt til  enhver smag. 

 

Nytårstøj og Nytårs kjoler klik

Nytårsbordækning Klik

Nytårsbriller klik

Trustpilot
Trustpilot