GUIRLANDER & BANNER

Banner og Guirlander

Til enhver fest og markering af noget helt særligt er det vigtigt, at der bliver pyntet op og skabt de rette rammer, for netop at gøre dagen eller aftenen til noget særligt og lidt ud over det sædvanlige. Guirlander er det stilsikre valg af ophængt pynt i loftet, øverst på væggene og lamper, og det gælder uanset om gæsterne er inviteret til fødselsdagsfest, til nytårsfest eller julefrokost. Der er faktisk ingen grænser for, hvad de sjove og farverige guirlander kan bruges til, eller hvor de kan hænges op. 

Guirlanderne er en af de ældste former for pynt til festlige lejligheder i både private hjem og i offentlige fejringer på eksempelvis gader, stræder og pladser. Der er desuden guirlander til enhver festlig lejlighed nu om dage, hvor der er i hundredvis at vælge imellem. Skal der bogstaver på mellem alle farverne og mønstrene – bogstaver der danner hilsener og navne, der hylder festens centrale personer, eller som ønsker tillykke med opnået eksamen, forfremmelse, ønsker godt nytår, eller hvad det nu engang er, den festlige forsamling er samlet for. Der er mange forskellige typer at vælge imellem, og du kan sagtens finde det type guirlande, der passer bedst til lejligheden her på siderne.

 

Gør din fest ekstra festligmed guirlander og vimpler fra Festbutikken i papirvæv og plast. Guilander giver lokalet et rigtig festligt udseende og er med til at danne den rigtig ramme til din fest. Hos Festbutikken finder du vimpler og guirlander til enhver lejlighed! Er det til fest med et bestemt tema såsom f.eks halloween, pirat, oktoberfest, hawaii eller er det babyshower, så har vi guirlanderne.

preload spinner

Flotte Banner og Guirlander til enhver fest

Det er ved at blive mere og mere populært i Danmark at vi pynter op til vores fester. Folk ved hvad de gerne vil have, og kvaliteten skal være i top, på samme tid skal det være til de rigtige priser. Ønsker du at hænge flagbanner eller gurilander op til din næste fest, så finder du et udvalg her på siden der med sikkerhed skabe den rette stemning for din næste fest, Vi får hele tiden nye flag og gurilander hjem i flotte farver og designs, - og er der noget bestemt du søger er du velkommen til at sende os en mail med efterspørgslen.

Trustpilot
Trustpilot