SYGEPLEJESKE OG LÆGE KOSTUMER

Sygeplejeske og Læge kostumer

Har du altid fundet opgave med at hjælpe andre interessant, så er du kommet til den rette kategori. Her finder du forskellige former for læge og sygeplejerske kostumer både til voksne og børn. Du kan bl.a finde frække sygeplejerske kostumer til kvinder, seriøse overlæger og grumme zombie kirurger. Så er det fastelavn, karneval eller anden fest du skal til så køb dit kostume her.


{{amount}}

Sygeplejerske kostumer og læge kostumer

 

Har du altid følt at blive læge var dit kald, men syntes at det med mange år på universitetet er en noget  af en urimelig byrde. Ja så har du her mulighedden med et kostume som læge. Du kan  trække i kittlen og give din medmennesker gode råd og vejledning om alt. Også kan du endda være lege doktor på både den sjove eller frække måde.

 

Et anden favorit kostume fra sygehusverden er sygeplejersken. Dette selvofrende individ, der både kan hele dine sår og smerter, men sågar også tage sig af dit bankende hjerte som en dedikeret professionel. Eller måske på en ekstrem feminin og meget fræk måde. Kostumer som sygeplejeske kan både overraske, få folk til at le eller måske endda skræmme hvis du vælger det blodige zombie doktor eller eller hans knap så yndige zombie sygeplejerske. Pynt evt. dit læge kostume med lidt teaterblod for lige at give det det sidste pift.

 

Se i vores store udvalg af læge og sygeplejeske kostumer og kom til din næste kostumefest i et flot kittel  – hvad enten du vil være iblandt frække sygeplejersker, flotte læger og seriøse kirurger – duk op i matchende kostumer som nyuddannet ammatør gynekologer. Forstil  at I er de sjove karakterer fra "The Scrubs", eller de seriøse læger fra serien Skadestuen, eller en af de mange andre tv serier, der kan give ideer til hvordan du kan bruge din læge kitel eller sygeplejeske kostume på en spændende måde. 

 

Læger og sygeplejersker har altid været populære kostumer, men hvis du gerne vil have en lidt skæv og sjov version af de klassiske læge og sygeplejeske kostumer, så kan du vælge den blodige zombie sygeplejerske eller doktor og kombiner kostumet med noget af de mange flotter stykker tilbehør kan kan findes i kategorien  "Halloween", for eksempel den blodige sav. Husk at tilføre rigeligt med teaterblod. Der er mange muligheder for at løbe rundt og have det sjovt, når man er udklædt som en rigtig tosse

.

Uanset hvilken del af sygehusvæsenet  du skal have kostume fra, så er der masse at finde på denne side, til din næste kostumefest, karneval eller en festlig lejlighed hvor du vil skille dig ud.