FILM TEMAER

Film Kostumer

Hvis du nogensinde har drømt om at være en rigtig stjerne, så er du kommet til den helt rigtige kategori. Når du navigerer igennem alle vores udklædninger, så finder du idol kostumer som en af de mange kendte fra film, musik eller smarte Hollywood stjerner man ser på den røde løber. Her kan du i en samlet sektion finde udklædning til at blive en af de mange stjerner fra film og kendte fra musik verdenen som man kan støde på kostumer af rundt omkring på siden. Bliv en skarp-skydende Clint Eastwood, en smart Elvis Presley, eller måske bare en rigtig Hollywood diva i en af de mange smukke kjoler, der kan gøre dig til en ægte Hollywood stjerne for en dag.


Harry Potter kostumer

Drømmer du om at finde et magisk og fortryllende Harry Potter kostume? Måske gemmer du på en indre magiker? Klæd dig ud i det flotteste Harry Potter kostume fra Festbutikken. Grib troldmandsstaven og bliv en del af troldmandsuniverset og Hogwarts. Her lurer fare over det hele, mystiske væsner og store dystre slotte. Red dagen og skaf de point Griffendor mangler. Med et Harry Potter kostume vil folk til forveksling tro, at du er den ægte Harry. Husk blot at tilføje et ar i panden. Alle vores dragter og kåber er lavet i bedste kvalitet, der sikre dig en perfekt dag, som selveste Harry Potter. Se vores store udvalg her!

Star Wars kostumer

Køb dit Star Wars kostume hos festbutikken.dk. Nu har du muligheden for at blive klædt ud som en af de velkendte og ikoniske personer fra stjernekrigsfilmene. Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet 8 film, og fanskaren har vokset sig større og større. Derfor kender både voksne og børn i alle aldre til Star Wars og historierne fra ”en fjern, fjern galakse for meget længe siden”. Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner. Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jeddi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne. Hos Festbutikken finder du alle de populære Star Wars kostumer, der gør det muligt at klæde dig ud som din yndlingskarakter eller holde din egen galaksefest derhjemme. Find din udklædning her… and may the force be with you!

Andre film kosumer

Blandt vores kostumer finder du bl.a. et "Clockwork Orange"-inspireret kostume. Kostumet indeholder en hvid heldragt med knaplukning foran og beige bukser med elastik, der går rundt om taljen for at give en behagelig pasform. Du får også et par matchende beigefarvede underbukser, fastgjort med knapper, som nemt kan justeres til den perfekte pasform. Sidst, men ikke mindst, medfølger der en hvid stok med rund knop foroven. 

Der er også mulighed for at iklæde sig et "Scream"-kostume. Dragten indeholder en lang sort kjole med polstret hætte og draperede ærmer. Dette kostume omfatter også den klassiske "Scream"-maske med huller til øjnene samt et sort bælte.

Blandt vores halloweenkostumer kan du også finde et "V for Vendetta"-kostume. Dragten indeholder her en langærmet sort top med kort skumkrave og et justerbart slips omkring halsen. Du får også et par matchende sorte bukser i kunstlæder med elastik og støvleovertræk. 

Hvis du ønsker at klæde dig ud som en af Tim Burtons karakterer, så tjek vores halloweenkostumer. Her finder du bl.a. Edward Scissorhands-dragten. Den omfatter bl.a. en sort paryk og to sorte handsker med 15 tommer lange plasticknive og sakse på hver finger.

Eller hvorfor ikke klæde dig ud som Hellboy? Kostumet omfatter en lang brun frakke, en rød Hellboy-maske, et matchende rødt armstykke og et Hellboy-bæltespænde. 

Vi har naturligvis også en Jokeren-dragt, der er baseret på det outfit, som Heath Ledger bærer i "Batman". Dragten indeholder en lang lilla jakke med lommer og en fastsyet grøn vest, trykt med en skjorte og slips.

Trustpilot