Kysseklokker,12stk

Kysseklokker,12stk

Stykpris v/ 1 stk. 59,00 DKK

Stykpris v/ 5 stk. 49,00 DKK 59,00 DKK

Baseret på 10 anmeldelser

kysseklokke og bordkortsholder

kysseklokke og bordkortsholder i et - til det super romantiske bryllup. Ring med disse små fine kysseklokker for at få brudeparret til at kysse. Pynt dem evt. med et bånd og stil dem på bordet - et festligt indslag under middagen, og undgå ødelagte tallerkner.  

Materiale: metal 
Farve: sølv

 

 

 

Model/Varenr.: 4895234
Lagerstatus: 1 stk. på lager
stk.

Skal du snart holde bryllup, og er du i fuld gang med forberedelserne med mad, festens forløb og pynt? Hvis du gerne vil holde et traditionelt bryllup, skal der kysseklokker på bordet for at fuldende bryllups pynten.

 

Kysseklokker med dekorationssløjfer. Klokkerne ringer hvis man ryster dem. Der kan sættes bordkort oveni, 12 stk. pr. æske

Hvorfor Kysseklokker??

Traditionen om, at brudeparret skal kysse under bryllupsmiddagen, startede tilbage 70’erne, så det er faktisk en noget nyere dato. Traditionen går ud på, at når gæsterne slår bestikket mod tallerknerne eller glassene, så skal brudeparret stille sig op på stolene og kysse hinanden.

 

Men da mange lejer service til brylluppet eller lejer sig ind i et festlokale, hvor servicet følger med, er denne tradition så småt ved at blive overtaget af kysseklokker. Det skyldes, at det ofte ikke er tilladt fra udlejernes side at slå bestikket mod glassene eller tallerknerne, idet der er for stor risiko for, at servicet simpelthen går i stykker eller får skår. Med kysseklokker fra Festbutikken er du ude over denne problematik, og samtidig kan kysseklokkerne fungere som en smuk og dekorativ del af bordpynten

Kysseklokke som bordkortholder

Kysseklokkerne har tillige den meget  praktiske funktion, at de også kan bruges som bordkortholdere. Dels bliver borkortene mere synlige men det er også muligt at dekorere klokkerne, som enten er i sølv. Klokkerne er lavet til at kunne holde et bodkort . Farven og stilen på bordkortet kan du vælge, så det passer ind i resten af festpynten, og med lidt kreativitet kan du hurtigt få et smukt bordkort – f.eks. ved at sætte et lille billede på eller et par friske blomster.

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Trustpilot