VIKINGEFEST

preload spinner

Viking Kostumer 

Vikingerne var krigere og sømænd fra Skandinavien, som plyndrede områder langs kyster og floder i store dele af Europa. Vikingerne sejlede ud med skibe og flåder for at handle, skaffe indtægter og erobre nyt land. Derfor havde vikingerne altid våben og udstyr med for at kunne forsvare sig, Vil du være viking for en dag? så er du kommet til den rigtige kategori. Her finder du viking kostumer og dertilhørende tilbehør. Skal du til temafest, karneval eller fastelavn kan du altid hoppe i et viking kostume. vi har selvfølgelig sørget for at have vikinghjelme, skjolde og sværd i vores sortiment, så du har mulighed for at fuldende dit look. Slå dig løs, og kom som den bedst udklædt viking. Så velkommen til vores kategori for viking udklædning.

Vikingerne var nordiske søfarere, der rejste, plyndrede og handlede i Nordeuropa. De kom primært fra Skandinavien  og rejste over et stort område i Nord-, Central- og Østeuropa. Alt det blev muligt som følge at udviklingen inden for søfart og ved opfindelsen af langskibene som man kan se på roskile skibsmuseum. Vikingernes aktiviteter strakte sig helt til middelhavet og Nordafrika. Har du altid drømt at leve i en Danmarks storhedstider – vikingetiden som foregik ca slut 700 tallet til ca1050? Vikingerne var kendte som krigere og sørøver og deres plyndringen togter til England og Nordmandiet endda helt til middelhavet. Ja hvem kender ikke Regnar Lodbrog fra tv serien Vikings en sagnomspundet vikingetoget som belejrede Paris og dannede ifølge sagnet grundlaget for Danevældet i England. Dette var tiden for Harald Blåtand, Knud den store, Svend Tveskæg og Gorm den Gamles dronning Thyra. Religionen ja hvem kender ikke din nordiske guder som Odin og Thor og historien om Valhalla. 

Viking Kostumer og Viking udklædning

Vækker disse ord en skjult drøm i dig så tag på togt i et nyt viking kostume  Vi tilbyder kostumer til en hver smag om du vil være den seje, barske viking eller den sød lækre vikingepige og størrelser både til børn og voksne. Se nærmere på vores udvalg af viking kostumer og viking udklædning og vælg det tilbehør som der passer dig. Der er masser af spændende tilbehør, som Vikinghjelme, økse, skjold, skæg

Men hvem var vikingerne?

Vikinger var nordiske søfarere, der rejste, plyndrede og handlede i Nordeuropa. De kom primært fra Skandinavien og rejste over et stort område i Nord-, Central- og Østeuropa. Vikingetiden varede fra slutningen af 700-tallet til sent i 1000-tallet. Efter en fase med opdagelse, udvikling og bosættelser, primært via vandvejen på have og floder, begyndte vikingerne at etablere samfund og politikker i forskellige områder i Nordvesteuropa, Rusland, Island, Færøerne og Grønland og sågar på Nordamerikas nordøstkyst. Den nordiske kultur blev på dette tidspunkt udbredt og spredt i de områder, hvor vikingerne kom frem, og samtidig tog de fremmede kulturer og skikke med tilbage til Skandinavien. Den moderne opfattelser af vikingerne afviger typisk kraftigt fra det komplekse billede, som tegnes af  arkæologiske  fund og historiske kilder. I 1700-tallet begyndte man at opfatte vikingerne som ædle vilde  og det blev styrket i 1800-tallets nye interesse for vikingerne - i kunsten kendt som oldnordisk stil- En opfattelse af vikingerne som voldelige, hedenske pirater eller som frygtløse eventyrere stammer i høj grad fra forskellige vikingemyter, der kommer fra begyndelsen af 1900-tallet og som vi ofte ser det fra diverse film og tv-serier. I moderne tid er mange populære repræsentationer af vikingerne baseret på kulturelle klicheer og stereotyper. Det komplicerer den moderne forståelse af vikingerne og deres bedrifter.

Trustpilot
Trustpilot