PLUS SIZE KOSTUMER

 

Har du brug for et kostume i en stor størrelse? Vi har samlet alle vores kostumer, som fås i de helt store størrelser her i denne kategori. Alle skal have muligheden for at blive klædt ud, så nu er der ingen undskyldning for at dukke op til udklædningsfesten uden at have et flot kostume på. Har du spørgsmål vedrørende vores produkter eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge vores butik, vi tager imod din forespørgsel med et smil


Plus Size kostumer og Kostumer i XL

 

Hos Festbutikken bestræber vi os altid på at have det bedste og største udvalg af kostumer. Det gælder både i forhold til temaer, nye innovative typer af kostumer,  alle aldre og selvfølgelig størrelser. Derfor har vi i vores sortiment skabt en kategori af kostumer kaldet plus size, som egner sig til kvinder og Mænd i XL og større. Kostumerne  er velegnede til kvinder, hvis forførende kurver er mere fremtrædende eller mænd som bare er lidt bredere over skulderne end flertallet af  andre mænd.

Der er heldigvis efterhånden kommet flere og flere gode anledninger til at klæde sig ud. Hvor det tidligere ofte kun var begrænset til børn og  meget barnlige sjæle, har det med årene for alvor gjort sit indpas hos den storre gruppe af voksne. Udover diverse karnival,  Nytår og Polterabend der alle er gode eksempler på, hvornår der for alvor er blevet gjort noget ud af temaer og kostumer. Sidenhen er kommet diverse afslutninger på uddannelser og selvfølgelig Halloween.  De glade og levende kostumer – og andre gange uhyggelige og forførende – skaber altid en positiv stemning og gør aftenen helt unik og uforglemmelig.

 

Da alle skal kunne deltage i festlighederne, har vi valgt at fokusere på et bredt udvalg af kostumer i mange størrelser. Så hos Festbutikken skal du ikke være bekymret over hvorvid du kan finde noget som passer netop dig . Vi alt fra det uhyggelige mystiske, til det sjove og  forførende kostumer i XL og opefter. Vi har kostumer, der fremhæver kurver og former og kostumer, som skjuler. Det kommer alt sammen an på, hvad der gør dig tilpas, og i hvilken sammenhæng du skal bruge kostumet. Alle mennesker  er smukke, og i vores ”Plus Size  udvalg sikrer vi, at alle kan få lov til at vise det frem. 

 

Når du har fundet dit kostume i vores sortiment af plus size kostumer , mangler du sikkert det perfekte tilbehør, der vil gøre kostumet unike og komplet. Under emnet  tilbehør til ksotumer kan du finde alt det tilbehør, som passer til vores plus size  kostumer. 

Trustpilot