NISSEHUE

Nissehue & julehuer

Ingen jul uden en nissehue og sjove julehatte! Julen er en af de største højtider her hjemme, og i hele december måned fejres højtiden med nissehuer og god stemning. Du er her kommet til en mekka af julehuer og nissehuer. Der er store og små, der er billige, der er nogle af kraftig kvalitet, der nogle med lys i og nogle med lyd. Nogle har kvast, nogle har frynser, nogle har dusk og andre har ikke. De fleste er rød-hvide, men der er også nogle med sjove og søde print.

 

Skal du til julefrokost har vi sjove og festlige huer som bl.a rensdyrgivir, juletræ på hårbøjle og kalkunhatte og meget mere.  Julehuerne og de festligt julehatte og hårbånd  vil helt sikkert være med til at skabe en god stemning. Skal du give den max gas som ægte  julemand har vi selvfølgelig også den helt perfekte juklemandshue.

 

 


Julehuer og julehatte til hele familien

Men selvfølgelig skal der også være nisse- eller julehuer på alle hoveder i hele familien selve juleaften. Ellers bliver det da aldrig jul. Og far, mor, bedstemor eller onkel skal have en ekstra flot én, nårdet fine  julemandskostume skal fuldendes. Husk også nissehuen til den allermindste nisse i familien. For vi har husket den! Så selvfølgelig kan du også finde en sød baby-nissehue. Det ville da være ærgerligt, at når julens familiebillede er ved at være  i kassen, at baby er  den eneste uden en hue.

En lille historie om nissehuer

Og rigtige nissebabyer bruger faktisk også hue. Nisser får nemlig deres huer, når de er helt  helt små og beholder den gennem hele livet. Dette selvom nisser kan blive over 400 år gamle. Og selvom de kun tager deres hue af, når de sover – og måske også når de går i bad. Hvor nissehuen stammer fra, er der vist ingen, der rigtig ved. Heller ikke engang de helt gamle nisser.

 

Juleslips

Julesweater

Julemandskostumer

Julekostumer

Nissehuer

Julekostumer Børn

Trustpilot