HALLOWEEN KOSTUMER KVINDER

Halloween kostumer til Kvinder 

 

Halloween er en af de få lejligheder til at klæde sig ud i andre typer kostumer, end man ellers er vant til som kvinde fra kostumefester og Jul. Med halloween er der kaldt til "messe for de døde" i fantastiske kvinde kostumer som vampyr eller zombie. Det kan hurtigt vende op og ned på det billede af dig, som dine venner, medstuderende eller kolleger måske har af dig. I USA er Halloween en mulighed man har for at optræde fuldstændig uden hæmninger og med blod og sår i hele ansigtet.

 

Halloween er jo de dødes fest, og derfor er kostumerne til den mere bizarre del, hvor man for eksempel kan vælge at portrættere en Zombie brud, blodtørstig vampyrond heks eller et uhyggeligt skelet – alt efter temperament.

 

I Festbutikken har vi masser af halloween kostumer til kvinder. Skal du være heks, trold eller måske en zombie skolepige, ja så har vi halloween kostumet. Det er ofte udstyret der giver den sidste finish så husk også at se på vores mange halloween masker og parykker eller måske vores kontaktlinser.


{{amount}}

Zombier

Vampyrer

Killer Clowns

Djævel Kostumer

 

Halloween er en amerikansk tradition, og det er en festlige højtid, hvor folk klæder sig ud i skræmmende udklædninger. Halloween stammer oprindeligt fra Skotland og Irland, hvor det oprindeligt var en form for høstfest hvorfor den orange farve indgår i mange af kostumerne og pyntet. Siden da har højtiden spredt sig til hele verden, og rigtigt mange danskere har taget den til sig.

 

Børn er begyndt at gå fra hus til hus iført uhyggelig udklædning og råber højt: "Slik eller ballade!". Højtiden bliver fejret med fester for både børn og voksne - og folk møder op i vilde udklædninger, mens festlokalet er pyntet drabeligt op. Du kan skabe den perfekte Halloween med vores festlige udvalg af kostumer og pynt