Ballon transparent med konfetti i mat Guld

Ballon transparent med konfetti i mat Guld

29,00 DKK


Ingen bedømmelse

Model/Varenr.: 721128009
Lagerstatus: 1 stk. på lager
stk.

 

Balloner med rund papirkonfetti i mat guld. 6 stk store balloner som måler 30cm i klar latex med guldfarvet papirkonfetti. Ballonerne kan svæve med helium i 6-8 timer indendørs. -vi anbefaler IKKE anvendelse af Hifloat-gel i konfettiballoner.

Skab gylden ballon-magi 

Løft den festlige atmosfære med vores fantastiske balloner, der er fyldt med runde guldfarvet papirkonfetti! Denne pakke med 6 balloner er det perfekte touch for at tilføje en ekstra dosis glamour og sjov til enhver begivenhed🎈 Hver ballon er fyldt med guldfarvet papirkonfetti, der skaber en fortryllende og festlig stemning, der ikke kan undgå at sprede glæde🎊Du får ikke kun én, men seks af disse fortryllende balloner i hver pakke! Perfekt til at sprede glæde og feststemning ved enhver lejlighed, fra fødselsdage til jubilæer og bryllupper.

🌟Brug ballonerne som en alsidig dekoration. De er perfekte til at pynte både loftet og gulvet, og de tilføjer et strejf af glamour til enhver festlig lejlighed.

Gør din næste begivenhed uforglemmelig med vores pakke af 6 balloner med guldfarvet papirkonfetti - hvor glæde og skinnende øjeblikke er sikret! 🎉✨


Kunder der har købt dette produkt har også købt

Trustpilot
Trustpilot