TROLLs BØRNEFØDSELSDAG

Trolles Børnefødselsdag

Trolls, er de optimistiske små herlige trolde der altid er glade og som synger og danser. Hold din Trolls pige fødselsdag sammen med disse små finurlige herlige og farverige væsner trolls. En børnefødselsdag med TROLLS tager dit barn og fødselsdagsgæsterne med på en fantastisk og hårrejsende fødselsdagsfest. Træd ind i en fantastisk farverig med vores Trolls engangsservice til børnefødselsdagen. I vores flotte udvalg kan finde Trolls tallerkener, Trolls kopper, Trolls duge, Trolls servietter, Trolls invitationer og meget mere. Børnene vil elske at fejre fødselsdag i selskab med de fantastiske små Trolls. Start børnefødselsdagen med at inviterer alle venner til en fantastisk Trolls fødselsdag. Lad dem komme ind til en eventyrlig børnefødselsdag med flot og festligt Trolls festpynt, dekorationer og bordpynt. Stort udvalg af tilbehør og engangsservice til din børnefødselsdag med Trolls tema. Køb  online her. 

 

preload spinner

Trolls børnefødselsdag

Trolls er på meget kort tid blevet det store hit både i ind- og udland, efter filmen ‘Trolls’ fik premiere rundt om i diverse biografer. Trolls er en animationsfilm om de små trolde med det farverige strithår. ’Trolls’ er baseret på de danske Dam-trolde, der også kendes som Gjøl-trolde, som Thomas Dam skabte 1959. En del af os husker måske de små trolde fra vores barndom. Husker vi selv at have leget med de små hyggelige figurer som børn. Kender du et barn der er helt skudt i den nye Trolls film, så er det oplagt at overraske hende med en Trolls fødselsdag.

Trolls fødselsdagskage

Til en rigtige trolls fødselsdag skal der selvfølgelig være et trolls kage. Hvad er mere inspirerende end at lave en selv. Dette vil imponere både barn og venner.

 

 

Trustpilot
Trustpilot