Den royale pakke

Den royale pakke

150,00 DKK


Ingen bedømmelse

Model/Varenr.: 991234
Lagerstatus: 9 stk. på lager
stk.

Pakken Består af en flagguirlande med dk flag i stof, 1pk servietter med flag 6 stk. pr. pakke, 1pk stjerne tallerkener 6 stk. pr. pakke, en bordløber med flag, 1pk flag med fod, 1pk kageflag, 1pk genanvendelige champagneglas med fod 6 stk. pr. pakke, samt 3 dronningkroner, så du kan komme ordentlig i stemning på droningens store dag.

Oplev ultimativ luksus

Vores "Royale Pakke" – det komplette sæt, der har alt, hvad du behøver for at skabe en fortryllende atmosfære! 👑✨ Denne eksklusive pakke er designet med omhu og indeholder et bredt udvalg af festartikler, der vil gøre enhver begivenhed uforglemmelig.

Den Royale Pakke giver en følelse af kongelig raffinement til din hyggelige dag foran tv´et, hvor du ønsker at skabe en glamourøs og overdådig atmosfære til dronningens abdicering.

Skab dit eget majestætiske eventyr

Glem alt om bekymringerne og besværet med at finde de rigtige dekorationsartikler – vores Royale Pakke har det hele. Sæt prikken over i'et på din fest med dette enestående og komplette festudstyr, der vil forvandle dagen til et majestætisk eventyr! 🎉👑🌟


Trustpilot
Trustpilot