Cigaretrør teleskop lang i guldfarve

Cigaretrør teleskop lang i guldfarve

45,00 DKK


Ingen bedømmelse

Model/Varenr.: 1048016.00-G
Lagerstatus: 19 stk. på lager
stk.

Giv din 20'er fest-udklædning et ekstraordinært og glamourøst touch med vores guldfarvede metal cigaretrør! Dette teleskopiske cigaretrør er ikke kun et praktisk tilbehør, men det er også en elegant detalje, der bringer minderne om The Great Gatsby og den charmerende æra til live.

Cigaretrør med ekstra længde

Med en imponerende ekstra længde på op til 45 cm tilføjer dette cigaretrør en sofistikeret og stilfuld dimension til din Charleston fest. Forestil dig dine gæster klædt i flapperkjoler, med hvide lange perlekæder og pandebånd, der er prydet med elegante fjer. Dette cigaretrør er den perfekte accessory til at fuldende deres look og give festen en autentisk 20'er følelse.

Cigaretrør - perfekt tilbehør til 20ér festen

Sæt stemningen for en aften fyldt med glitz og glamour, mens dine gæster nyder den elegante atmosfære, der er inspireret af The Great Gatsby. Skab uforglemmelige minder og tag dine gæster tilbage i tiden med dette fantastiske guldfarvede teleskopiske cigaretrør, der passer perfekt til din Charleston fest! 🌟🎉💃 #20erFest #GreatGatsby #CharlestonFest #FlapperKjoler #GuldfarvetCigaretrør #Glamour


Trustpilot
Trustpilot