Ølbong

Ølbong

95,00 DKK

Baseret på 32 anmeldelser

Dette er den gode gamle klassiker af en tragt ølbong! Den ølbong som flere generationer flittigt har skyllet den ene øl efter den anden ned igennem. Kort sagt en  legende. Med denne øl bong er du klar til at udfordre dine kammerater og drikke en øl på rekord tid. Du lukker for ventilen på slangen, hælder en øl i tragten og 1-2-3 åbner for ventilen. Øllet bliver hermed nærmest skudt ned i maven på dig. Fik du den bedste tid, eller har dine kammerater håneretten ?  Det er den legendariske 'yard of ale' konkurrence, hvor stoltheden er på spil.


En ølbong er ret simpel, men vil med sikkerhed give dig masser af sjove og gode timer med venner og familie. Tragt ølbongen hiver dig tilbage til muntre stunner, hvor der ikke er ændret på forholdene, men hvor tingene er som de altid har været. En sjov og nem ølbong til festen, hvor snakken hurtigt falder over alle de gamle minder .

 

Med køb af denne legendariske ølbong får du en tragt med en lækker lime grøn slange og en plastikkuglehane, det er simpelt og det dur! 

 

PRODUKTINFORMATION

  • 1 Plastik tragt sort
  • 1 Slange, neongrøn Tyk af høj kvalitet
  • 1 Plastik kuglehane
  • Kapacitet: 1,5 l øl (4 øl af 33 cl)
  • Mål: 150 cm og 22 cm på det bredeste punkt
  • Vægt: 220 gram

 

Tragt ølbongen hiver dig tilbage til gamle dage, hvor der ikke er ændret på forholdene, men hvor tingene er som de altid har været. En sjov og nem ølbong til festen, hvor snakken hurtigt falder over på gamle dage.

 

Med køb af denne legendariske ølbong får du en tragt med en lækker lime grøn slange og en plastikkuglehane, det er simpelt og det dur! 

 

Fortsæt sjoven og husk et spil beer pong eller dobbelt tragt ølbong

 

 

Model/Varenr.: 123456
Lagerstatus: På lager
stk.

Kunder der har købt dette produkt har også købt