Tilbud
Bunny Set 5 dele

Bunny Set 5 dele

49,00 DKK 229,00 DKK


Ingen bedømmelse

Model/Varenr.: 992470071
Lagerstatus: 3 stk. på lager
stk.

Træd ind i en verden af forførelse og leg med vores frækt Bunny sæt, der består af en BH og en string lavet af hvid velour med sorte bindebånd. BH'en, der bindes mellem brysterne, fremhæver dine kurver på en forførende måde, mens den tilhørende string med en fin lille dunet hale bagpå tilføjer et strejf af legende charme. For at fuldende dit frække look inkluderer sættet hvide manchetter med sorte knapper og en hvid flip med en elegant sort butterfly. Disse detaljer tilføjer et element af sofistikation til dit outfit og fremhæver din sensuelle side på en subtil måde. Top det hele af med vores charmerende kaninører på en sort hårbøjle. Disse kaninører, lavet af hvid velour på ydersiden og sort satinstof på indersiden, giver dit look et legesygt og eventyrligt twist, der vil fange alles opmærksomhed. Uanset din størrelse vil vores one size fit-all design sikre, at du føler dig tryg og sexet, mens du udforsker din fantasifulde side. Så tag springet ind i denne forførende verden af leg og eventyr med vores hvide velour Bunny sæt, og lad dine drømme gå i opfyldelse.

Bunny sæt i 5 dele

Sættet består af BH og string af hvid velour med sorte bindebånd. BH'en bindes mellem brysterne. Der er en fin lille dunet hale bag på stringen.

Hvide manchetter med sorte knapper og hvid flip med sort butterfly. Kaninører, der er af hvid velour på ydersiden og med sort satinstof på indersiden. Kaninørerne sidder på en sort hårbøjle.

Størrelse one Size


Kunder der har købt dette produkt har også købt

Trustpilot
Trustpilot