Julehue - Grøn

Julehue - Grøn

39,00 DKK


Ingen bedømmelse

Model/Varenr.: 1490101
Lagerstatus: 8 stk. på lager
stk.

Gør dig klar til den festlige sæson med vores grønne Jule-tophue – den perfekte accessory til at sprede juleglæde og holde hovedet varmt i de kølige decemberdage! Denne vinterhue er fintstrikket i blødt akrylgarn og prydet med charmerende julemotiv af julemand, snevejr og teksten" HO!HO!HO!, der tilføjer en ekstra dosis sjov og festlig stemning.

Tophue i grøn med julemand

Den fine strikning og det sjove julemotiv på huen skaber den perfekte julestemning og sætter dig i den rette festlige ånd. Lavet af kvalitetsakrylgarn sikrer denne julehue, at du holder hovedet og ørerne varme på selv de koldeste decemberdage. Med sin one-size-pasform passer denne julehue til voksne såvel som større børn, hvilket gør den til en alsidig og praktisk accessory.

Strikket hue i grøn og rød med julemotiv

Uanset om du ønsker at fuldføre dit festlige look med en julesweater og denne charmerende julehue, gøre din entré til julefrokoster eller julehygge på kontoret, eller overraske nogen med en sjov og praktisk julegave, vil vores Julehue være med til at skabe smil og hygge omkring dig i denne dejlige julesæson. 🎄🎅❄️ #Julehue #Vinterhygge #FestligAccessory #Julestemning


Trustpilot
Trustpilot